Minimalni iznos kupovine je 1000.00 din. ( HILJADU )

       

     SLANJE PAKETA POŠTOM ILI POST EXPRESSOM

MANJI PAKETI IDU POST EXPRESSOM VECI KAO PAKET. U

NAPOMENU NAVEDITE ZELJU KAKO VAM ODGOVARA VISE.

POST EXRESS DANAS ZA SUTRA

PAKET ZA 3  - 5 DANA ALI JE POVOLJNIJA POSTARINA


       Plaćanje unapred na račun ili kod preuzimanja.

        Poštarina zavisi od težine i od vrednosti paketa:

POST EXPRESS OD 350DIN DO 500G PA NA GORE


POSTA -

            200,00 din DO 3KG  - BEZ OTKUPA

            250,00 din DO 5KG  - BEZ OTKUPA

Poštarina veća kod svih opcija ako se izabere plaćanje pouzećem (kod preuzimanja).

PRIMER:  DO 3KG  - VREDNOST / OTKUP -   1000 din   = 345,00  Din

                                                                          2000 din  = 370,00   Din

                                                                          4000 din  = 420,00  Din

                                                                          8000 din  = 540,00  Din

sto je veci otkup preporuceno je platiti pre slanja jer ce postarina u suprotnom biti i duplo veca.
Porudzbine saljemo u roku od par dana ili po dogovoru sa kupcem!

KUPCI IZ OKOLNIH DRZAVA NEK SE JAVE NA MAIL PRE KUPOVINE JER POSTARINA JE ZNATNO VECA.
Nasa firma nije u sistemu PDV-a.                                    Politika privatnosti


                                    Zaštita privatnosti podataka


U ime kompanije Svet Kocka doo (Kula, Josipa Kramera 88, MB:21673960, PIB:112436199, šifra delatnosti:4791) se obavezujemo da ćemo čuvati samo neophodne podatke svakog kupca (Ime, prezime, adresu, poštanski broj, grad, email adresu, broj telefona i IP adresu) kako bismo uspešno obradili Vašu porudžbinu.

Podaci o registrovanim kupcima se čuvaju do trenutka kada kupac svojevoljno otkaže Saglasnost o čuvanju podataka. Registrovani kupac je dužan da nam na email: kockasvet@gmail.com  prosledi zahtev za otkazivanje saglasnosti.

Garancija.

Svaka izjava online trgovca kojom iznosi određenu tvrdnju o kvalitetu ili svojstvima proizvoda, kao i podrške koju pruža nakon kupovine, smatra se garancijom.                        Povraćaj sredstava i reklamacija


- Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na broj 061-1600-897 ili nam pošaljite e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu: kockasvet@gmail.com i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.


 


- Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovite telefonom na broj 061-1600-897, u periodu od 10.00 do 16.00 h, svakog radnog dana, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na adresu: kockasvet@gmail.com i opišete kakav problem imate. U najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 8 dana od dana prijema reklamacije, pisanim putem ili elektronski, obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste.

Obrazac reklamacionog lista saljem vam na email adressu.

U slučaju vraćanja robe koja je prihvaćena prilikom dostave, troškove vraćanja robe ne snosi SVET KOCKICA DOO, već trošak pada na teret kupca.

                Postprodajne obaveze online trgovca

Potrošači imaju pravo na određeni period razmišljanja tokom kojeg mogu da raskinu kupoprodajni ugovor (porudzbinu) bez ikakvog objašnjenja i razloga. Taj period traje 14 dana i računa se u kalendarskim danima. Ovo nema veze sa novom izmenom Zakona o elektronskoj trgovini, već sa Zakonom o zaštiti potrošača.


Podaci o firmi SVET KOCKICA DOO,

KULA 25230, JOSIPA KRAMERA 88

Tel 061 1600 897

Matični broj 21673960

PIB : 112436199

Šifra delatnosti 4791


Roba je saobrazna ugovoru ako:


  • Ako odgovara opisu koji je dao prodavac i ako ima svojstva robe koju je prodavac pokazao potrošaču kao uzorak ili model;
  • Ako ima svojstva potrebna za upotrebu za koju je potrošač nabavlja, a koja je bila poznata prodavcu ili mu je morala biti poznata u vreme zaključenja ugovora;
  • Ako ima svojstva potrebna za redovnu upotrebu robe iste vrste;
  • Ako po kvalitetu i funkcionisanju odgovara onome što je uobičajeno kod robe iste vrste i što potrošač može osnovano da očekuje s obzirom na prirodu robe i javna obećanja o posebnim svojstvima robe data od strane prodavca, proizvođača ili njihovih predstavnika, naročito ako je obećanje učinjeno putem oglasa ili na ambalaži robe.
NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije. Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično, možete nam se uvek obratiti na email adresu.
Uzrast od 2-99 godina

slanje kurirskom službom

lično preuzimanje u kuli